"Pokažimo veliko srce"
0

CineStar i posjetitelji daruju djecu štićenike devet domova

Klix.ba
Blitz CineStar pokreće humanitarnu akciju "Pokažimo veliko srce", kako bi zajedno s posjetiteljima multipleksa CineStar u božićnom periodu razveselio djecu kojoj je to najpotrebnije.

U teškim vremenima kad je novaca najmanje svako ima neku sitnicu kojom može pomoći. Svako od nas malom pažnjom može doprinijeti sreći djece koja žive u dječjim domovima, čija je dob u rasponu od 0 do 18 godina. Odlazak u kino je uvijek zabava, ali u idućih mjesec dana može biti i dobro djelo.

Od 20. novembra u svim svojim kinima diljem Hrvatske te u Mostaru, CineStar će postaviti humanitarni kutak u koji će posjetitelji moći ostaviti poklone, djeci najpotrebnije stvari: higijenski pribor i pelene, odjevne predmete, didaktičke igre i školski pribor. Akcija prikupljanja donacija traje do 20. decembra.

U CineStar multipleks kinima, u svakom gradu pojedinačno, 21. decembra okupit će se djeca iz svih devet domova te će im upravitelji kina uručiti prikupljene poklone uz poklon projekciju animiranog filma "Zambezija 3D".

Domovi za koje CineStar i posjetitelji prikupljaju donacije su: Caritas zagrebačke nadbiskupije - Zagreb, Dom za djecu Klasje - Osijek, Udruga za zbrinjavanje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi Nova budućnost - Varaždin, Dom za odgoj djece i mladeži Zadar - Zadar, Centar za odgoj i obrazovanje Šubićevac - Šibenik, Dječji dom Maestral Split - Split, Dom za napuštenu djecu Maslina - Dubrovnik, Dječji dom Ivana Brlić Mažuranić - Lovran i Dječji dom Mostar - Mostar.

Više o akciji saznajte ovdje.