Velika materijalna šteta
0

Žestok sudar u centru Banje Luke, nema povrijeđenih

Sarajevo-x.com
(Foto: Čitatelj/Sarajevo-x.com)
U sudaru koji se večeras oko 19 sati dogodio nedaleko od Gradskog mosta u centru Banje Luke nije bilo povrijeđenih, ali je na automobilima pričinjena znatna materijalna šteta.

Udes se dogodio na raskrsnici ulica Patre, Isajie Mitrovića i Teodora Kolokotronisa, kada su se sudarili automobili Peugeot i Chevrolet.

Ekipe banjalučkih saobraćajaca odmah su izašle na mjesto događaja gdje je obavljen uviđaj. Kako saznajemo, za volanom “Peugeota” bio je muškarac, a u Chevroletu žena i niko od njih nije povrijeđen.

Iako su nam u policiji rekli da se uzroci udesa još utvrđuju, neki od svjedoka sudara ispričali su da je Chevrolet, koji se kretao iz ulice Isajie Mitrovića, presjekao put Peugeotu koji je dolazio iz pravca Gradskog mosta.

"Prelazio sam most i iza svojih leđa začuo tup udar. Kada sam se okrenuo vidio sam strahovit prizor, ali vrativši se do mjesta udesa saznao sam da niko nije ozbiljnije povrijeđen“, rekao je za portal Sarajevo-x.com jedan od Banjalučana, koji nije želio da mu se pominje ime.

U Centru javne bezbjednosti su naveli da su njihove ekipe još uvijek na uviđaju i da će više informacija o nesreći biti ujutro.