Crna hronika
0

Za sada nema osumnjičenih za ubistvo vlasnika "Džungle"

SRNA
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
Dobojska policija i dalje saslušava svjedoke, ali za sada niko nije osumnjičen za ubistvo vlasnika Sportsko-rekreativnog centra "Džungla" Drage Đurića, rekao je Srni okružni tužilac Slavko Krulj.

Krulj je rekao da je obdukcija tijela ubijenog Đurića pokazala da je u njega ispaljeno više hitaca iz pištolja i da je to najvjerovatniji uzrok smrti, a ne pad kroz prozor.

On je rekao da su do sada saslušavani svjedoci koji su ispričali da su vidjeli dvije ili tri osobe koje su došle, a zatim otišle od objekta stambeno-poslovnog kompleksa "Džungla bazeni" u kojoj je Đurićeva kancelarija gdje je i ubijen.

Prema riječima Krulja, izuzeti su tragovi sa mjesta događaja, te da se radi na utvrđivanju činjenica.

Vlasnik Sportsko-rekreativnog centra "Džungla" Drago Đurić (51) ubijen je sinoć u Doboju. U Đurića je pucano u njegovoj kancelariji, pronađen je na pločniku ispod prozora kancelarije, a preminuo je prilikom transporta do bolnice.

Portparol dobojskog CJB Lkerka Stanimirović ranije je rekla Srni da je do sada ispitano više od 20 osoba i da su na više lokacija dobojske regije u toku pretresi stanova, kuća, pomoćnih objekata i automobila osoba koja se dovode u vezu sa krivičnim djelom ubistva.