CJB Banja Luka
0

Vozilo novinarke Slobodne Bosne bezbjedno

SRNA
Banjalučka policija izvršila je protivdiverzioni pregled vozila lica čiji su inicijali N.D. /29/, banjalučkog dopisnika magazina "Slobodna Bosna" i utvrdila da je vozilo bezbjedno, ali da su sa točkova ukradene dvije ratkape i deset šarafa.

U saopštenju iz Centra javne bezbjednosti Banjaluka navodi se da policija preduzima sve operativno-tehničke mjere i radnje s ciljem identifikovanja i pronalaženja počinioca ovog krivičnog djela.

Iz CJB navode da je juče u 11:05 časova lice čiji su inicijali N.D. iz Banjaluke prijavilo policiji da je na parkingu u Kordunaškoj ulici broj 22 u  Banjaluci nepoznato lice oštetilo njen automobil BMW 520.

Policija je nakon uviđaja utvrdila da je nepoznato lice od 25. do 27. jula sa tog vozila otuđilo dvije ratkape sa točkova i deset šarafa, čime je počinilo krivično djelo krađe. 

Tokom uviđaja tehničari protivdiverzionog Sektora kriminalističke policije CJB Banjaluka izvršili su protivdiverzioni pregled vozila i utvrdili da je vozilo bezbjedno.  

Srna nezvanično saznaje da su iste noći, na istom parkiralištu na kome se nalazilo i vozilo N.D., sa još nekoliko automobila ukradene ratkape sa točkova vozila. 

Uredništvo magazina Slobodna Bosna u  saopštenju je osudilo napad na imovinu njihove dopisnice iz Banjaluke Nađe Diklić.