Crna hronika
3

Vatreni okršaj pred porodičnom kućom u Mokrom

SRNA
Policijskoj stanici Pale prijavljeno je da su u mjestu Mokro dvije osobe pucale iz vatrenog oružja na osobu čiji su inicijali S.P.

Pucnjava se dogodila ispred porodične kuće osobe čiji su inicijali N.P, a vatreno oružje su koristili S.D. i T.P.

Na mjesto pucnjave je upućena patrola policije koja je u razgovoru sa članovima porodice S.P. došla do saznanja da su ga dvije nepoznate osobe naoružane pištoljima, fizički napale, a potom su pobjegle nakon što je njegov otac istrčao iz kuće i zagalamio, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Prije nego što su se vozilima udaljili sa mjesta pucnjave, nepoznate osobe ispalile su nekoliko metaka iz vatrenog oružja, ali tokom uviđaja nisu pronađeni tragovi koji bi se mogli dovesti u vezu sa upotrebom vatrenog oružja.

Nakon što su u blizini porodične kuće uočili S.P, za kojim je raspisana potraga, policijski službenici su pokušali da ga liše slobode, ali je on pobjegao.

Iz Centra ističu da su policijski službenici, operativnim radom na terenu, došli do saznanja da je S.P. 11. oktobra oko 18 sati u ugostiteljskom objektu u Mokrom pucao iz vatrenog oružja i tokom prilikom je oštećen stakleni portal u objektu.

U toku je preduzimanje potrebnih mjera i radnji na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela.