Crna hronika
0

FOTO / Uhapšen silovatelj i napadač iz Bijeljine

SRNA
Foto: SRNA
Foto: SRNA
Muškarac čiji su inicijali S.N. iz Bijeljine uhapšen je zbog silovanja ženske osobe čiji su inicijali R.B., potvrdila je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Bijeljina Aleksandra Simojlović.

Silovanje, koje je prijavio dežurni ljekar sa Odjeljenja hirurgije Medicinskog centra u Bijeljini, dogodilo se jučer u večernjim satima, u Karađorđevoj ulici, broj devet u Bijeljini.

Ljekar je rekao da se na Odjeljenja hirurgije nalazi ženska osoba čiji su inicijali R.B. koja je silovana i zadobila teške tjelesne povrede zbog kojih je zadržana na liječenju.

Foto: SRNA
Foto: SRNA
Kako Srna nezvanično saznaje od komšija, dvorište i kuća u kojoj se dogodilo silovanje i razbojništvo napušteni su, a u njima su se okupljali narkomani i beskućnici.

Bijeljinskoj policiji prijavljeno je sinoć oko 22.00 sata, da je napadnuta ženska osoba čiji su incijali T.J. i da je napadač pokušao od nje ukrasti torbu.

Policija je završila uviđaj na licu mjesta i ustanovila da je ona u Ulici Đure Daničića T.J. dobila više udaraca u glavu, a zatim je napadač ugrizao za nadlakticu lijeve ruke.

Nakon pola sata isti počinilac je u Ulici cara Dušana pokušao nasilno da otvori automobil marke Fiat Uno, nakon čega je pobjegao.

Operativnim radom na terenu policija je došla do saznanja da je izvršilac i ovih krivičnih djela S.N.

Nakon završene kriminalističke obrade policije S.N. će biti predat u Okružno tužilaštvo Bijeljina uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.