Crna hronika
0

Ubica iz Šekovića se predao policiji

SRNA
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Tridesetdevetogodišnji S.T. iz Šekovića, koji je juče u zaseoku Samardžići, opština Vlasenica, iz automatske puške ubio Miću Samardžića (65), a teško ranio njegovu snahu Mirku Samardžić (59), predao se danas pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUP RS).

Izvor u Policijskoj stanici u Vlasenici Srni je potvrdio da se ubica, naoružan automatskom puškom, predao danas oko 11.45 časova nakon intenzivne potrage u kojoj su, pored lokalnih policijskih snaga iz Vlasenica i Šekovića, učestvovali i pripadnici Jedinice za podršku MUP RS.

O daljem postupanju sa uhapšenim odlučiće Okružno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu, rečeno je u Policijskoj stanici Vlasenica.

Zdravstveno stanje teško ranjene Mirke Samardžić, koja je zadobila dvije prostrelne rane, ispod lijevog ramena i u predjelu stomaka,  za sada je stabilno, potvrđeno je Srni u Opštoj bolnici u Zvorniku.

Vitalne fukcije povrijeđene su stabilne i tokom jučerašnjeg dana nad njom je urađen operativni zahvat, rečeno je u zvorničkoj bolnici.