Doboj
0

U saobraćajnoj nesreći poginula 25-godišnjakinja

SRNA
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u Doboju, poginula je Vedrana Vasiljević (25) iz naselja Lipac kod Doboja, koja je vozila automobil "ford eskort", dok je dvoje lica teže povrijeđeno.

U nesreći, koja se dogodila na raskrsnici glavne ulice i magistarlnog puta M-17, teško je povrijeđen saputnik Vasiljevićeve Žan David Mensinjer iz Pariza i putnik iz autobusa sa kojim se njihov automobil sudario, Fatima Šmigl iz Zagreba.

Povrijeđeni su hospitalizovani u dobojskoj opštoj bolnici "Sveti apostol Luka" i nalaze se van životne opasnosti, saznaje Srna u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Prema saopštenju Centra javne bezbjednosti Doboj, do nesreće je došlo u 14.00 časova kada Vasiljevićeva, koja se vozilom kretala iz pravca željezničke stanice, nije ispoštovala pravo prvenstva na raskrsnici kod mosta na rijeci Bosni i podletjela je pod autobus koji se kretao magistralnim putem M-17 na redovnoj liniji Zenica - Zagreb. 

Saobraćaj na magistralnom putu bio je u prekidu više časova, a vozači su za to vrijeme koristili alternativne putne pravce.