Bijeljina
0

U rijeci Savi se utopio mladić iz Balatuna

SRNA
Tijelo dvadesetogodišnjeg mladića, čiji su inicijali T. B. iz Balatuna, koje je jutros izvučeno iz rijeke Save, poslato je u Patologiju medicinskog centra Bijeljina, gdje će sutra biti obavljena obdukcija.

Ona je dodala da se mladić jučer popodne kupao u Savi sa rođakom, koji je potom otišao sa kupališta, a po povratku nije zatekao T .B.

Dežurni operativni u Centru javne bezbjednosti (CJB) Bijeljina rekao je Srni da je nestanak mladića iz Balatuna prijavljen policiji jučer u 18:25.

"Javljeno nam je da je od 14:30 do 15:00 sati osoba čiji su inicijali T.B. nestalo, odnosno da se, najvjerovatnije, utopila", naveo je dežurni operativni u bijeljinskom CJB.

On je dodao da je, nakon obavljenog uviđaja, tijelo dvadesetogodišnjaka odvezeno u Patologiju medicinskog centra Bijeljina.

Ronioci bijeljinskog kluba "Panteri" izvukli su jutros tijelo nastradalog ispod mosta na rijeci Savi, kod starog graničnog prelaza.

Član ovog ronilačkog kluba Bato Gajić rekao je Srni da su ronioci juče od Civilne zaštite primili dojavu da je oko 15:00 sati nestao mladić iz Balatuna i da se pretpostavlja da se utopio.

Potraga ronilaca za tijelom stradalog trajala je sat i po.