Crna hronika
0

U nesreći kod Kiseljaka smrtno stradao pješak

FENA
U prometnoj nesreći koja se jučer dogodila na regionalnom putu RC-442 u mjestu Han Ploča, općina Kiseljak smrtno je stradao pješak Josip M. (1938) iz Kiseljaka, priopćeno je iz MUP-a Srednjobosanske županije.

Do nesreće je došlo kada je pješaka udarilo vozilo "peugeot", registarskih oznaka 021-K-927 kojim je upravljao Adnan M. iz Ilidže, a koji je tom prilikom zadobio lakše tjelesne ozljede. Nakon nesreće Adnan M. je priveden i zadržan u Policijskoj stanici Kiseljak, a očevid su obavili istražitelji Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Kiseljak i istraga je u tijeku.

Željko M. iz mjesta Podolac, općina Travnik prijavio je jučer Policijskoj stanici Travnik da mu je u noći s 28. na 29. listopada ukradeno vozilo marke "audi A6", registarskih oznaka ST-616 MR. Očevid su obavili istražitelji Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Travnik, a istraga je u tijeku.

Tijekom protekla 24 sata u Srednjobosanskoj županiji prijavljeno je 7 kaznenih djela, evidentirano je 11 slučajeva narušavanja javnog reda i mira u kojima su 3 osobe ozlijeđene, dogodilo se 7 prometnih nezgoda u kojima je jedna osoba smrtno stradala, a 2 osobe su lakše ozlijeđene.