Crna hronika
14

U dva napada povrijeđena dva policajca MUP-a RS

SRNA
Ilustracija (Foto: Arhiv/ Klix.ba)
Ilustracija (Foto: Arhiv/ Klix.ba)
U dva napada koji su se dogodila u Bijeljini i Loparama povrijeđena su dva policajca, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Policajac u Bijeljini povrijeđen je juče u fizičkom napadu dvojice muškaraca, dva časa poslije ponoći, ispred ugostiteljskog objekta u Ulici Meše Selimovića.

Nezvanično, riječ je o ugostiteljskom objektu "Džil".

Po prijavi da je došlo do narušavanja javnog reda policija je izašla na lice mjesta i utvrdila da je spor nastao zbog visine računa, a lica čiji su inicijali M.G. (31) i M.M. (29) napali su i povrijedili jednog policajca.

Alkotestiranjem je utvrđeno da M.G. ima 1,73 promila alkohola u organizmu, a lice M.M. 1,17 promila.

Oba lica su lišena slobode i predata Okružnom tužilaštvu u Bijeljini uz izvještaj za napad na ovlašteno službeno lice u vršenju slubene dužnosti.

U Loparama je juče, četiri sata poslije ponoći, policajac lakše povrijeđen prilikom intervencije na terenu po prijavi da je u ugostiteljskom objektu u naselju Priboj narušen javni red i mir.

Policajca je povrijedilo lice N.S. (34) iz Lopara, koje je lišeno slobode.

Protiv njega će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj za napad na ovlašteno službeno lice u vršenju službene dužnosti i za nanošenje lake tjelesne povrede.

Iz CJB Bijeljina su najoštrije osudili ovakvo ponašanje građana prema policijskim službenicima.