Operisan zbog povreda glave
0

Trostruki ubica bit će saslušan i pritvoren čim se opravi

FENA
Okružno tužilaštvo Bijeljina
Okružno tužilaštvo Bijeljina
Izvršilac trostrukog ubistva u Loparama, penzionisani policajac Dragan Đokić, bit će saslušan čim to njegovo zdravstveno stanje bude dozvoljavalo i bit će mu predložena mjera pritvora.

Đokić (56), koji je sinoć ubio suprugu svog brata Maru, bratića Dražena (39) i njegovu suprugu Miru te ranio njihovog 13-godišnjeg sina, V.Đ., pokušao je zatim da izvrši samoubistvo, pucajući sebi u glavu, ali je van životne opasnosti.

On je sinoć operisan, a nanio je sebi povrede glave i lica. Njegovo zdravstveno stanje je danas stabilno, potvrdili su u bijeljinskoj bolnici.

Dječak, V.Đ., koga je Dragan Đokić ranio u lijevu potkoljenicu, pucajući iz automatske puške, nakon što je primljen sinoć u bijeljinsku bolnicu, operisan je , ali nije u životnoj opasnosti.

U bijeljinskom tužilaštvu su potvrdili da je Dragan Đokić svoj "krvavi pohod" počeo tako što je pucao na svog brata Milu Đokića, ali je on uspio da pobjegne. Ubio je zatim bratovu suprugu Maru dok je išla centrom Lopara ka svom stanu. Potom je otišao u stan svog bratića, ubivši njega i njegovu suprugu te ranio maloljetnog sina. Ubica se potom ranio pucavši sebi u glavu.

Navodno, uzrok ove teške porodične tragedije su višegodišnji neriješeni imovinski odnosi.