Crna hronika
0

Troje djece i dvije žene povrijeđeni u udesu, muškarac poginuo

SRNA
Djevojčica, koja je sinoć teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Sokolac - Han Pijesak, jutros je operisana i nalazi se na Odjeljenju intenzivne njege, izjavio je Srni direktor bolnice Kasindol Slavko Ždrale.

Ždrale je rekao da djevojčica ima prelome ekstremiteta, kao i njena baka koja je, takođe, teško povrijeđena u ovoj saobraćajnoj nesreći. On je dodao da će baka sutra biti operisana.

Ždrale je istakao da se drugo dvoje djece i njihova majka nalaze na Odjeljenju hirurgije i da su u zadovoljavajućem stanju.

U bolnicu je sinoć primljeno troje maloljetne djece, od kojih najstarije ima oko 12 godina, a najmlađe oko godinu i po, njihova majka i baka. Oni su povrijeđeni sinoć oko 18.30 sati u sudaru na magistralnom putu Sokolac - Han Pijesak u mjestu Hanići, kada je poginuo otac djece Draženko Brklja (42).

Glasnogovornica Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić rekla je ranije Srni da je nesreću, najvjerovatnije, izazvao automobil Audi, kojim je upravljao Bojan Đ. (32), koji je preticao neko vozilo i direktno udario u Golf dva za čijem upravljačem je bio Brklja.

Ona je navela da je kod Bojana Đ. pronađeno 2,23 promila alkohola u krvi i da je lišen slobode.