Na očigled prolaznika
0

Tri osobe teško pretukle banjalučkog kardiologa

FENA
Klinički centar Banja Luka
Klinički centar Banja Luka
Kardiolog Neno Dobrijević (1969.) teško je pretučen u petak uvečer u Banjoj Luci.

Teške povrede ovom ljekaru Klinike za kardiovaskularne bolesti Kliničkog centra iz Banje Luke nanijela su, kako se saznaje, tri zasad nepoznate mlade osobe.

Doktor Dobrijević je medicinski zbrinut u Klinici za anesteziologiju, nakon što je oko 18.10 sati vozilom Službe hitne pomoći prebačen prvo u prijemnu hirurušku ambulantu Kliničkog centra Banja Luka.

Zadobio je višestruke i vrlo ozbiljne povrede glave i tijela zbog kojih je odmah hospitaliziran u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje, gdje su i dalje u toku dijagnostičke procedure.

U Kliničkom centru Banja Luka potvrdili su da ulažu maksimalne napore da se Dobrijevićevo zdravstveno stanje stabilizira.

Trenutno policija vodi uviđaj o ovom slučaju, a dvije su varijante o tome šta se desilo.

Prema prvoj, ljekara su napala tri mladića u ulici Ivana Gorana Kovačića u banjalučkom naselju Budžak (Lazarevo), oko 17.55 sati, ispred kafea "Mobil", dok je prema drugoj dr. Dobrijević u centru Banje Luke, gdje je vozio bicikl, pretučen naočigled mnogih prolaznika.

Njegove kolege iz Kliničkog centra ističu da je to prava informacija, te osuđuju ovaj napad i traže da se otkriju i kazne počinioci.

Isključili su i mogućnost da iza napada stoje pacijenti ili bilo kakvi nesporazumi profesionalne prirode.