Klinički centar Banjaluka
0

Stabilno stanje povrijeđenih u Lišnju

SRNA
Klinički centar Banja Luka
Klinički centar Banja Luka
Povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila na magistralnom putu Prnjavor - Banjaluka, u mjestu Lišnja, zbrinuti su u Kliničkom centru Banjaluka i njihovo stanje je stabilno, potvrđeno je danas Srni u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Prema riječima načelnika Klinike Darka Golića, devetogodišnji Zoran Ćetojević je prvo hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje, ali je danas premješten u Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju, jer je imao povrede kostiju lica.

Desetogodišnja Dajana Ćetojević hospitalizovana je u Klinici za dječiju hirurgiju na Odjeljenju intenzivne njege. 

Prema riječima načelnika Klinike za dječiju hirurgiju Mirka Šatare, pacijentkinja je imala posjekotinu na glavi, zbrinuta je i u zadovoljavajućem je opštem stanju.

Devetogodišnja Brankica Vrhovac hospitalizovana je u Klinici za traumatologiju, gdje je, prema riječima načelnika klinike za traumatologiju Nikole Bojića, zbog otvorenog preloma natkoljenične kosti  odmah operisanai i trenutno je u stabilnom stanju. 

Bojić je potvrdio i da je vozač automobila "Fiat" Branko Vrhovac (25) hospitalizovan u Klinici za traumatologiju radi povrede koljena, gdje mu je urađena imobilizacija noge, te je danas otpušten na kućno liječenje.	

Branko Vrhovac (25) i njegovi saputnici povrijeđeni su u saobraćajnoj nesreći koja se juče oko 15.30 sati dogodila na magistralnom putu Prnjavor - Banjaluka, u mjestu Lišnja.
U nesreći su učestvovali putničko vozilo "Fiat" kojim je upravljao Vrhovac i teretno vozilo "volvo" kojim je upravljao Radislov Škovo (56).