Crna hronika
0

Srebrenica: Dvoje uhapšenih zbog posjedovanja marihuane

FENA
Policija je na području Srebrenice privela je dvije osobe, E.S. i H.O. zbog sumnje da su počinile krivično djelo neovlaštenja proizvodnja i promet opojnih droga, potvrđeno je Feni u Centru javne bezbjednosti Bijeljina.

Nezvanično, slobode su lišeni Elvir Salihović i Hajrudin Orić.

U bijeljinskom centru su potvrdili da su po naredbi Okružnog tužilaštva Bijeljina izvršeni pretresi uhapšenih, kao i da su u toku istražne radnje policije u vezi s ovim slučajem na području Srebrenice i Bratunca.

Policija je imala, rekli su u CJB Bijeljina, osnovane sumnje da ove osobe posjeduju opojnu drogu marihuanu zbog čega je izvršen pretres i uz potvrdu odezeto 11 „opušaka“ umotanih u bijeli papir, koji svojim izgledom asociraju na opojnu drogu marihuanu, kao i jednu digitalnu vagu.

U toku je prikupljanje daljih informacija u vezi s ovim slučajem te krim-obrada privedenih, a o svemu je upoznat dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Bijeljina Muriz Šabić.

Iz CJB Bijeljina su najavili podnošenje izvještaja protiv ovih osoba zbog počinjenog krivičnog djela nezdozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga.