Od ranije poznat policiji
0

Prijedor: Uhapšen 28-godišnjak zbog nezakonite prodaje tableta

SRNA
Prijedorska policija uhapsila je dvadesetosmogodišnjeg Sašu Stevanića zbog nedozvoljene trgovine, rečeno je Srni u Policiji Republike Srpske.

Policija je Stevanića, koji je uhapšen juče, pratila i uhvatila na djelu pošto je prodao Renatu Kragulj deset komada tableta "Tramadol" od 50 miligrama. Stevanić je i od ranije poznat policiji koja je u prethodne dvije godine od njega u dva navrata oduzela 5.000 komada pomenutih tableta.

Nakon hapšenja policija je uz saglasnost Okružnog tužilaštva Banja Luka i Osnovnog suda Prijedor pretresla stan, pomoćne prostorije i putničko vozilo "Golf 5" u vlasništvu Stevanića.

Prilikom pretresa pronađeno je i oduzeto 426 komada tableta "Tramadol", 835 KM, mobilni telefon i 30 komada puščanih metaka kalibra 7,62 milimetra, čime je počinio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Stevanić je danas u 10.00 sati uz izvještaj predat u nadležnost Okružnog tužilaštva Banjaluka na dalje postupanje. Pripadnici Policijske stanice Prijedor podnijet će izvještaj protiv Stevanića za počinjena krivična djela.