Crna hronika
5

Prijedor: Muškarac pretučen zbog nesuglasica u saobraćaju

SRNA
Foto: Ilustracija/Klix.ba
Foto: Ilustracija/Klix.ba
Muškarac čiji su inicijali T.S. iz Prijedora teško je povrijeđen u fizičkom sukobu zbog nesuglasica u saobraćaju i zadržan je u prostorijama prijedorske Opšte bolnice, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Prijedor.

U saopštenju se navodi da su lica čiji su inicijali K.M, K.I. i K.E. izvršila krivično djelo teška tjelesna povreda na štetu T.S. iz Prijedora.

"Vozilo u kojem su bili putnici K.M, K.E. i K.I. oduzelo je pravo prvenstva prolaza vozilu kojim je upravljao T.S, zbog čega je po zaustavljanju oba vozila izbio verbalni, a potom i fizički sukob između oba vozača. U sukob su se umiješali i putnici K.I. i K.E, kao i K.E. koji se zatekao na licu mjesta. Utvrđeno je da uzrok fizičkog sukoba nije motiv nacionalnog karaktera, već nesuglasice uzrokovane saobraćajnim postupkom vozača", navodi se u saopštenju CJB Prijedor.

U toku je rasvjetljavanje okolnosti prijavljenog događaja, koji se dogodio u petak, 17. jula, oko 10.00 sati na magistralnom putu Prijedor - Banja Luka, u mjestu Kamičani, a, po kompletiranju predmeta, protiv lica K.M, K.I. i K.E. bit će dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo.

U ovom incidentu teško je povrijeđen Siniša Timarac, zaposlen u Muzeju Kozare u Prijedoru. Timarac je zadobio teže povrede glave, izbijen mu je zub, a tijelo je puno hematoma.

"Auto je izletjelo sa sporednog puta i onda je krenuo haos. Prvo su me u stopu pratili, a onda su mi prepriječili put. Tukli su me prvo u kolima, a potom su dobili pojačanje, tako da sam udarce dobijao po čitavom tijelu, najviše po glavi. Krvi je bilo na sve strane, a samo sam se bojao da ne padnem, jer bi me onda sigurno ubili, psujući me sve vrijeme po nacionalnoj osnovi. Sve bez ikakvog razloga", rekao je Timarac novinarima.

On kaže da je doživio ljudski poraz.

"Jednog čovjeka tukla su njih petorica, a što je još teže, ostali posmatrači su skandirali. To me boli više od povreda", rekao je Timarac.