Trebinje
0

Prijavljen zbog napada na policajca

SRNA
Trebinje
Trebinje
Trebinjska policija podnijela je Okružnom tužilaštvu Trebinje izvještaj protiv lica sa inicijalima M. M. iz ove opštine, koje se sumnjiči da je 11. oktobra oko dva sata ujutrou Ulici Desanke Maksimović fizički napao policijskog službenika nanijevši mu lake tjelesne povrede.

Ovaj incident dogodio se nakon što je policija zaustavila M. M. zbog saobraćajnih prekršaja, da bi potom, prilikom hapšenja, policijskom službeniku uputio prijeteće riječi, čime je napao službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Trebinje je saopšteno da je izvještaj podnesen i protiv B. B. iz Trebinja, zbog postojanja osnova sumnje da je 8. oktobra oko 22.30 sati na parkingu hotelu "Leotar", nakon kraće rasprave, fizički napao M. M. nanijevši mu tjelesne povrede da bi mu potom uputio i riječi prijetnje, odnosno krivična djela nanošenja lakih tjelesnih povreda i ugrožavanje bezbjednosti.

Izvještaj je podnesen i protiv lica čiji su inicijali Lj. E, nastanjen u Trebinju, zbog postojanja osnova sumnje da je 8. oktobra oko 12.30 sati u Ulici Vuka Mićunovića fizički napao maloljetno lice i nanio mu lake tjelesne povrede.

Četvrti izvještaj  podnesen je protiv Đ. Z. koja je nastanjena u Trebinju, zbog postojanja osnova sumnje da je protivpravno prisvojila mobilni telefon marke "Nokia" vlasnika P.K. čime je počinila krivično djelo utaja.