Crna hronika
0

Preminuo teško povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći kod Banje Luke

FENA
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
U Kliničkom centru Banja Luka tokom protekle noći preminuo je T. G. uslijed povreda zadobijenih u saobraćanoj nesreći na magistralnom putu Banja Luka - Klašnice u petak kada su smrtno stradale dvije osobe.

U ovoj teškoj saobraćanoj nesreći koja se dogodila kada su se direktno sudarili džip "Toyota" i vozilo Hitne pomoći iz Zvornika oko 15.10 sati smrtno su stradale dvije osobe, N. Z. iz Banje Luke i G. T. iz Zvornika.

Po riječima dežurnog ljekara u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje Dragan Miloševića, T. G. je zadobio teške povrde glave, grudnog koša i donjih ekstremiteta.

Odmah je premješten u operacionu salu, gdje su ljekari učinili sve da zbrinu povrijeđenog, ali je on sinoć u 18.30 sati preminuo od posljedica teških povreda.

Drugi povrijeđeni, S. G., zadobio je teške povrede glave i grudnog koša i on je trenutno svjestan i stabilan, ali su dalje prognoze neizvjesne.

Kako Fena nezvanično saznaje, s teškim povredama primljeni su vozač Hitne pomoći i jedan od rođaka pacijenta koga je to sanitetsko vozilo prevozilo u momentu sudara s džipom marke "Toyota".

Na mjestu događaja stradali su vozač "džipa" i pacijent koga je prevozila Hitna pomoć. Očevici su ispričali da je prizor bio stravičan.