Magistralni put Bijeljina-Tuzla
0

FOTO / Poginula žena, povrijeđeno šestero djece

SRNA
Foto: SRNA
Foto: SRNA
Pedesetčetvorogodišnja B. H. iz Ugljevika poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kasno sinoć na magistralnom putu Bijeljina - Tuzla, u mjestu Zagoni, dok je više osoba, među kojima i šestero djece, teže i lakše povrijeđeno.

Saobraćajna nesreća se dogodila u 23.50 sati kada su se direktno sudarili automobili "Peugeot 307" i "Opel Kadet", a tačan uzrok nesreće bit će poznat nakon vještačenja, saopšteno je iz Okružnog tužilaštva u Bijeljini.

U "Kadetu", u kojem se nalazila i nastradala B. H. bilo je ukupno osam putnika, od kojih su teške tjelesne povrede zadobili maloljetni B. H. (13), B. J. (9) i B. M. (3), koji su prebačeni u Beograd na liječenje zbog zadobijenih povreda opasnih po život.

Vozač, tridesetrogodišnji B. A. i saputnik B. Z. (30), takođe su zadobili teške tjelesne povrede i zadržani su u bijeljinskoj bolnici,  dok su lakše tjelesne povrede zadobili maloljetni B. B. (13) i B. E. (15).
Foto: SRNA
Foto: SRNA
Dvadesetpetogodišnji R. M. iz Ugljevika koji je upravljao "Peugeotom" i suvozač trinaestogodišnji R. Đ. zadobili su lakše tjelesne povrede.
Dežurni okružni tužilac naredio je da se izvrši obdukcija tijela nastradale B. H.

Jedno od troje djece koja su prebačena na liječenje u Beograd, pušteno je kući, dok je dvoje zadržano zbog teških povreda, izjavio je Srni predstavnik za medije Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović. On je rekao da je kući pušten devetogodišnji B.J.

"Trogodišnji B.M. zadobio je teže povrede glave i zadržan je na odeljenju neurohirurgije, a B.H se nalazi na odeljenju intenzivne nege i zadobila je teže povrede", rekao je Jovanović.

Povrijeđeni su u Klinički centar Srbije stigli jutros u 3.30 sati.