Crna hronika
6

Petero lakše povrijeđenih u sudaru pet automobila kod Banje Luke

SRNA
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Na magistralnom putu Banja Luka - Prijedor u sudaru pet automobila lakše tjelesne povrede zadobilo je pet osoba, među kojima je jedno dijete.

Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć u 19:55 sati u mjestu Prijakovci, kada su se sudarila tri kombija i dva automobila, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Banja Luka.

U sudaru su učestvovali automobil BMW kojeg je vozio muškarac iz Banje Luke čiji su inicijali M.V. (40), Golf kojim je upravljala žena iz Prijedora čiji su inicijali Ž.N. (49), te kombiji Iveco kojeg je vozio D.B. (37), kombi Renault kojim je upravljao B.I. (53) i Volkswagen kombi kojeg je vozio Z.V. (56) svi iz Banje Luke.

Lake tjelesne povrede zadobili su vozač BMW-a i Golfa, te saputnici u Golfu čiji su inicijali M.N. (27), M.L. (28) i petogodišnje dijete D.N.

Povrijeđeni su prevezeni u Službu hitne pomoći u Banju Luku i nakon ukazane ljekarske pomoći pušteni su na kućno liječenje.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banja Luka, a o svemu je obaviješteno banjalučko Okružno javno tužilaštvo.