Han Pijesak
0

Nestao mladić koji je prijetio da će skočiti s mosta

SRNA
Han Pijesak
Han Pijesak
Policijskoj stanici Han Pijesak prijavljen je nestanak Gorana Stevića (25) koji je najavio da će izvršiti samoubistvo skokom sa zvorničkog mosta.

"Moj sin je otišao 11. marta od kuće da podigne platu, koju je zaradio kao sezonski radnik u preduzeću 'Planina' iz Han Pijeska. Meni nije ništa rekao kad je pošao, ali sam kasnije saznala da se oprostio od braće i prijatelja, rekavši im da ide u Zvornik da se baci sa mosta", rekla Cvija Jokić, Goranova majka koja je juče prijavila nestanak.

Goran je 11. marta oko 10.00 sati pozvao telefonom prijatelja Milana Golijanina i u razgovoru se oprostio sa njim, takođe, tvrdeći da ide u Zvornik da se baci s mosta. 

Poslovođa u preduzeću "Planini" Mladen Galinac kaže da je Goran živi u teškim uslovima, boluje od epilepsije, a teška finansijska situacija u kojoj se nalazi, zbog neisplaćenih šest plata, možda je uzrok njegovog nestanka. 

"Pozvao me je da se oprosti sa mnom. Rekao mi je da kaznu, koju je dobio od suda u iznosu od 1.300 KM, ne može da plati, a da ne želi da ide u zatvor. Molio sam ga da razgovaramo o tome, da probamo da nađemo neko riješenje i za tu kaznu, ali nisam uspio. Ostao je pri svojoj odluci, a ja se nadam da ishod svega ovoga neće biti tragičan", rekao je Galinac.

Prema nezvaničnom saznanju, Goran Stević viđen je 11. marta poslijepodne kako ulazi u taksi u Vlasenici, a njegov mobilni telefon nedostupan je od 20.30 sati toga dana. 

Upućen je apel svima koji imaju neke informacije u vezi Goranovog nestanka da se obrate u Policijskoj  stanici u Han Pijesku.