Potraga na Treskavici
0

Nestalom Bojanu Škobi i dalje ni traga

SRNA
Treskavica
Treskavica
I danas se nastavlja potraga za nestalim Bojanom Škobom na području Treskavice, opština Trnovo, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

U akciji, osim radnika policije, učestvuju planinari Planinarskog društva "Treskavica" iz Trnova, članovi Lovačkog društva "Trnovo", a uključili su se i pripadnici "Kluba spasilaca 2000" sa psima tragačima iz Sarajeva, kao i helikopteri SFOR-a i MUP-a RS.

Škobi se gubi svaki trag u subotu, 17. jula, kada su se on i Mladen Božić razdvojili nakon što su zalutali u šumi. 

Oni su 17. jula boravili u planinarskom domu "Sustavac" na planini Treskavici, da bi se oko 18.00 sati uputili prema naselju Trnovo, ali su skrenuli sa puta i zalutali u šumi, u kojoj su cijelu noć hodali. 

U jutarnjim časovima  razdvojili su se i od tada izgubili svaki međusobni kontakt.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko ponoći na  putnom pravcu Hreša – Sumbulovac u mjestu Brezovice, opština Pale, vozač putničkog vozila "fiat uno"  M.M. zadobio je teže tjelesne povrede, a suvozač  u vozilu J.M, te vozač i suvozač u putničkom vozilu "opel kadet"  P.Ć. i S.S. su lakše povrijeđeni.

Nepoznati počinioci su u provalili u skladište firme "ZNL pro" u Istočnom Novom Sarajevu iz kojeg su odnijeli digitalne kase. 
Radnici Policijske stanice  Rudo  podnijeće zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv G.V. i G.R. koji su najprije traktorom oštetili ogradu oko kuće Ž.S., a zatim i fizički nasrnuli na njega u naselju Prebidoli, opština Rudo.