Crna hronika
0

Nema informacija o nestalom Josipu Bokšiću

FENA
Josip Bokšić
Josip Bokšić
Nema novih informacija o 26-godišnjem Josipu Bokšiću iz Jara kod Širokog Brijega za kojim se traga od petka – izjavio je za Fenu predsjednik Upravnog odbora Saveza gorskih službi spašavanja u BiH Zdenko Marić.

Kazao je kako su pripadnici Gorske službe spašavanja zajedno s pripadnicima Oružanih snaga BiH, policije, civilne zaštite i mještanima jučer pretraživali područje Mostarskog blata i brda oko tog područja, ali da nisu pronašli nikakav trag o nestalom.

"Imali smo nekoliko dojava da je Josip viđen na području Hercegovine, ali sve su to bile dojave koje se ne mogu provjeriti i koje su nepouzdane", kazao je Marić.

Potraga za Josipom nastavljena je bez učešća GSS-a. Od ranog jutra, više od 130 ljudi, uključujući 55 pripadnika Oružanih snaga BiH, mještani, rodbina i prijatelji još uvijek pretražuju šire područje sela, nadajući se da će pronaći neki trag koji bi ukazivao na Josipovo kretanje.

Josip Bokšić, koji je inače pripadnik Oružanih snaga BiH, posljednji je put viđen u petak oko 16 sati u Jarama. Bio je odjeven u plavu trenirku, sivu duksericu s kapuljačom, a na nogama je imao bijele tenisice.

Za mladićem tragaju i mještani, a ako iko ima bilo kakvu informaciju, porodica moli da im javi na broj telefona 063 699 016.