Crna hronika
6

Nelegalno priređivali igre na sreću u Han Pijesku i Zvorniku

SRNA
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Inspektori Republičke uprave za igre na sreću otkrili su nelegalno priređivanje igara na sreću na automatima, ilegalno priređivanje elektronskih igara na sreću i ilegalno priređivanje kladioničkih igara u tri objekta u Han Pijesku i Zvorniku.

Inspektori su u sva tri slučaja privremeno oduzeli predmete koji su služili za izvršenje prekršaja do okončanja prekršajnog postupka, te će protiv odgovornih lica preduzeti mjere predviđene Zakonom o igrama na sreću, saopšteno je iz Republičke uprave za igre na sreću.

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor otkrili su nelegalno priređivanje igara na sreću putem tri automata za igre na sreću u kafe-baru Tref čiji je vlasnik S.G. u Han Pijesku.

Otkriveno je i ilegalno priređivanje elektronskih igara na sreću u samostalnoj ugostiteljskoj radnji Kod Draže, vlasnika S.M, u mjestu Kozluk, opština Zvornik, te u mjestu Donji Šepak, opština Zvornik, kod pravnog lica Bingo trade.

Iz Uprave poručuju da će i u narednom periodu biti pojačan inspekcijski nadzor u večernjim satima i u dane vikenda na cijeloj teritoriji Republike Srpske s ciljem otkrivanja nelegalnog priređivanja igara na sreću.