Treskavica
0

Nastavlja se potraga za nestalim Bojanom Škobom

SRNA
Treskavica
Treskavica
Policija, planinari, lovci i pripadnici gorske službe spašavanja nastavili su potragu za Bojanom Škobom, koji je nestao na planini Treskavici u opštini Trnovo.

Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo saopštio je da su pripadnici Centra i Policijske stanice Trnovo sačinili plan na osnovu kojeg je izvršen pretres terena na lokalitetu planine Treskavice, u kojoj je učestvovao i helikopter Ministarstva odbrane BiH, ali da Škobo nije pronađen.

Potragu za nestalim nastavljaju policija sa psima tragačima, članovi Planinarskog društva "Treskavica" Trnovo, Lovačkog društva "Trnovo", te pripadnici Civilne zaštite Republike Srpske na poslovima gorske službe spašavanja.

Škobo je u subotu, 17. jula, od 14.00 do 18.00 sati sa prijateljem B.M. boravio u planinarskom domu "Sustavac" na planini Treskavici. Oni su se oko 18.00 sati pješke uputili prema naselju Trnovo, skrenuli sa puta i zalutali u šumi, u kojoj su cijelu noć hodali, da bi se oko 5.00 sati razdvojili i od tada izgubili svaki međusobni kontakt.