Crna hronika
1

Nakon saobraćajne nesreće u Doboju preminula Jeka Aladžić

SRNA
Doboj
Doboj
Jeka Aladžić (49) podlegla je u dobojskoj bolnici, gdje je primljena u politraumatizovanom stanju nakon saobraćajne nesreće udesa u mjestu Rudanka u kojem su povrijeđene još tri osobe.

U Opštoj bolnici "Sveti apostol Luka" u Doboju Srni je potvrđeno da je Aladžićeva primljena sinoć iza 19.00 sati sa višestrukim povredama. Nakon operacije preminula je na Odjeljenju intenzivne njege.

Spomenka Vodopija Laketa zadobila je teže povrede lica, a nakon obrade na Odjeljenju Otorinolaringologije dobojske bolnice, puštena je na ambulatno liječenje.

Dejan Katana i Jelica Ćorluka, koji su lakše povrijeđeni, nakon ukazane pomoći napustili su dobojsku bolnicu. Katana je imao potres mozga i povredu koljena, dok je Ćorluka zadobila povrede grudnog koša i koljena.

Vodopija Laketa i Ćorluka putovale su minibusom, kojim je upravljao Katana.

U policiji je potvrđeni Srni da je do udesa došlo kada je Aladžićeva, koja se "opel askonom" kretala pravcem Doboj - Derventa u mjestu Rudanka, prešla na lijevu stranu kolovoza i pri pokušaju da se vrati u desnu traku udarila u prednji dio autobusa, koji se kretao iz suprotnog pravca.

Saobraćajna nesreća policiji je prijavljena sinoć u 19.00 sati.