Crna hronika
0

Na Tekiji bačena eksplozivna naprava

FENA
Mostar
Mostar
Nepoznata osoba bacila je sinoć eksplozivnu napravu na parking prostor u naselju Tekija u Mostaru, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ).

Tom prilikom A. DŽ. (1978) je zadobio lake tjelesne ozljede i zadržan je u bolnici Južni logor dok je pet vozila oštećeno. O svemu je obaviješten tužitelj koji je naredio da se lice mjesta osigura do ranih jutarnjih sati zbog vršenja očevida.

Tijekom protekla 24 sata na području HNŽ-a registrirano je 12 prijava građana koje se odnose na opći kriminal.

U istom razdoblju registrirana su četiri slučaja narušavanja javnog reda i mira, a u oblasti sigurnosti prometa registrirane su četiri prometne nezgode u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba.

Djelatnica hotela "Zenit" u Neumu prijavila je Policijskoj stanici Neum kako je u tom hotelu izvršena krađa. Odmah nakon dojave djelatnici policije došli su do saznanja da je krađu počinio E.J.(1990) iz Zenice kod koga su pronađeni neki od otuđenih predmeta.

Djelatnik Vatrogasne postrojbe obavijestio je Operativni centar MUP-a HNŽ-a kako je u mjestu Višići u blizini mosta na rijeci Krupi izbio požar, te da gori trava i nisko raslinje. Požar je lokaliziran u 17.30 sati.

Policijska uprava Mostar jučer je obaviještena da se na obali rijeke Neretve ukliještena između pećina na lokalitetu ispod Tenzinog sokaka nalazi nepoznata muška osoba.

Ophodnja policije je na licu mjesta utvrdila kako se radi o turskom državljaninu I.O. Demir (1980) koji je ovom prilikom zadobio lake tjelesne ozljede.