Crna hronika
0

Muškarac ubijen u Banjoj Luci je bio poznat policiji

SRNA
Dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka završio je uviđaj na mjestu ubistva J. I. iz ovog grada, te naredio obdukciju tijela nastradalog, potvrdila je Srni portparolka ove pravosudne institucije Maja Đaković Vidović.

Vidovićeva je dodala da je tužilac naložio i preduzimanje svih mjera na rasvjetljavanju ovog događaja.

Srna nezvanično saznaje da je muškarac koji je preminuo rano jutros u Banjoj Luci od zadobijenih rana, najvjerovatnije od vatrenog oružja, Jasmin Imširović.

Preminuli je ranije koristio ime Jasmin Žabo. Imširović je od ranije poznat policiji kao izvršilac više krivičnih djela vezanih za drogu na području Zenice u Federaciji BiH. Agencija za istrage i zaštitu BiH (SIPA) nedavno ga je uhapsila i pretresla.

Centar javne bezbjednosti Banja Luka saopštio je jutros da je operativnom dežurstvu CJB prijavljeno da je oko 2.40 sati ispred ulaznih vrata zgrade u Kozarskoj ulici povrijeđena osoba sa inicijalima J. I. (47) u grudni koš, najvjerovatnije iz vatrenog oružja.

Povrijeđena osoba je kolima službe hitne pomoći prevezena u prijemnu hiruršku ambulantu Kliničkog centra Banja Luka, gdje je u 3.45 sati od zadobijenih povreda preminuo.