Crna hronika
0

MUP: Smrtno stradala Anita M. iz Mostara

FENA
Jedna je osoba poginula, a jedna teže i četiri lakše ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer u 16.55 sati na regionalnoj cesti Čitluk-Ljubuški u mjestu Potpolje.

Do nesreće je došlo kad su se sudarili "vw golf" kojim je upravljala Ana V. iz Mostara, zatim "vw golf" kojim je upravljao Željko K. iz Gruda i "vw transport combi" kojim je upravljao Robert C. iz Mostara.

U ovoj nesreći poginula je Anita M. (1984) iz Mostara, teže ozljede zadobila je Ines P., a lakše su ozlijeđeni Ana V., Željko K., Miro L. i Branko M., stoji u priopćenju iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

U posljednja 24 sata na području Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) registrirano je 13 prijava koje se odnose na opći kriminal. U oblasti javnog reda i mira registrirana su 3 prekršaja, a u oblasti sigurnosti prometa registrirano je 6 prometnih nezgoda i 1 prometna nesreća.

Patrola policije PS Čapljina 17. siječnja je u Ul. B. Radića, pri obilasku objekta Duhanske stanice, zatekla A. M. (1986) iz Čapljine u krađi građevinskog materijala, stropnih dasaka i greda. Kod istog je pronađen pajser koji je uz potvrdu izuzet.

A. M. priveden je zbog kriminalističke obrade u prostorije Policijske stanice, stoji u priopćenju iz hercegovačko-neretvanskoga MUP-a.