Crna hronika
0

Maloljetnik krao nakit u Prijedoru

SRNA
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Prijedorska policija podnijela je Okružnom tužilaštvu Banja Luka izvještaj protiv maloljetnog lica iz Omarske zbog krađe zlatnog nakita u mjestu Gradina, opština Prijedor.

Policijskoj stanici u Prijedoru prijavljeno je da je između 1. i 7. jula nepoznato lice iz otključane porodične kuće u Gradini otuđilo nakit koji je pronađen kod maloljetnika nakon kriminalističke obrade.

Radnici policijske stanice Kneževo podnijeli su izvještaj protiv lica M. M. iz Kneževa, zbog bespravne sječe i odvoza oko 20 metara kubnih ogrevnog drveta iz Zemljoradničke zadruge "15. maj" iz Kneževa, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Banjaluka.

Kod ovog lica pronađen je ukradeni ogrev i biće protiv njega podnesen izvještaj Okružnom tužilaštvu Banjaluka zbog krivičnog djela šumske krađe u pokušaju.

Policijskoj stanici Gradiška prijavljeno je da je u noći između 7. i 8. jula nepoznato lice otuđilo akumulator iz traktora u mjestu Turjak.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je riječ o licu D. Č. iz Gradiške, kod koga je pronađen akumulator i protiv njega slijedi izvještaj tužilaštvu zbog krivičnog djela krađe.