U mjestu Brodari kod Mostara
0

Iz Neretve jutros izvučen još jedan leš

Sarajevo-x.com
U mjestu Brodari koje se nalazi nizvodno od Mostara odnosno između Mostara i Bune jutros je u rijeci Neretvi pronađen još jedan leš, potvrđeno je za Sarajevo-x.com u MUP-u Hercegovačko-neretvanskog kantona.

"Leš su pronašli ribari. Radi se o muškarcu. Mi imamo neke naznake ko bi to mogao biti međutim identitet još uvijek nije potvrđen tako da sa imenom i prezimenom još uvijek ne možemo izlaziti u javnost", kazao je u izjavi za Sarajevo-x.com Srećko Bošnjak, portparol MUP-a HNK, dodajući da je identifikacija osobe u toku.

Podsjećamo, mostarska policija trenutno traga za dvije osobe koje su nestale u Neretvi i to 20-godišnjim Britancem Dylanom Cane Etheringtonom, koji je 22. februara ove godine skočio sa Starog mosta u Neretvu i od tada se tragalo za njim, te 20-godišnjim Željkom Brajkovićem iz Mostara, koji je nestao 14. marta ove godine.

Prema njegovim riječima ni žena koja je jučer pronađena u Neretvi još uvijek nije identifikovana, ali Bošnjak je naglasio da kada je u pitanju i ovaj slučaj policija pretpostavlja o kome se radi, ali da identitet ne mogu saopćiti dok ne budu sigurni da je to ta osoba.