Crna hronika
0

Istočno Sarajevo: Ukradeno 1.200 metara bodljikave žice

SRNA
Foto: Arhiv
Foto: Arhiv
Nepoznati počinioci ukrali su na Sokocu oko 1.200 metara bodljikave žice kojom je bila ograđena njiva vlasništvo lica sa inicijalima O. S, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Istočno Sarajevo.

Izvršen je uviđaj, a istraga je u toku.

U mjestu Bulozi, opština Istočni Stari Grad, policija je pronašla napušteni automobil "pasat" za kojeg je utvrđeno da je u noći 8. na 9. april ukraden na području Kantona Sarajevo. 

Protiv B. S. i N. Š. podnesen  je zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog toga što su ispred benzinske pumpe "Jugopetrol" u Istočnom Novom Sarajevu fizički napali S.Ć.

Prekršajna prijava podnesena je i protiv B. J. zbog toga što je vrijeđao radnike policije i ometao ih u vršenju službene dužnosti.

U protekla 24 časa evidentirane su četiri saobraćajne nezgode, od kojih je jedna Foči sa lakšim povredama a ostale u Istočnom Novom Sarajevu i Rogatici sa manjom materijalnom štetom.

Radnici policije kontrolisali su 131 vozilo i vozača, podnijeli jedan zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, uručili 92 prekršajna naloga, legitimisali 11 lica, te iz saobraćaja isključili četiri vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola i tri neregistrovana vozila.