Pronađen i heroin
0

Dubrovnik: Tridesetogodišnjak iz BiH prodavao marihuanu

FENA
Policijski službenici Odjela kriminalističke policije Dubrovnik proveli su kriminalističku istragu na dvije muške i dvije ženske osobe u dobi do 27 do 34 godine osumnjičene za krivična djela zloupotrebe opojnih droga, a vrijednost kod njih zaplijenjene droge u uličnoj preprodaji iznosi oko 19.830 maraka.

Utvrđeno je da je 30-godišnjak iz BiH nabavio 1,5 kg marihuane i prodao 34-godišnjakinji iz Dubrovnika. Ona je u utorak 18. septembra u večernjima satima zatečena na području stare gradske jezgre u Dubrovniku sa 33-godišnjakom iz Sinja i 27-godišnjakom iz Dubrovnika.

Kod 34-godišnjakinje pronađeno je 1,5 kg marihuane digitalna vaga i 2.000 maraka a za ostalo dvoje je utvrđeno da su od nje kupili 22,5 grama marihuane.

U sklopu daljnje istrage u najvećem dubrovačkom naselju Mokošici uhapšen je 30-godišnjak iz BiH kod kojeg je pronađeno 22 grama marihuane, a pretragom njegova stana pronađeno je još 11,2 grama marihuane, 0,4 grama heroina i digitalna vaga s tragovima droge. Vrijednost zaplijenjene marihuane u uličnoj preprodaji iznosi oko 19.830 maraka.

Zbog neovlaštenog posjedovanja opojne droge protiv dvoje kupaca bit će podnesene kaznene prijave redovnim putem, dok se 30-godišnjak iz BiH i 34-godišnjakinja iz Dubrovnika sumnjiče za preprodaju opojnih droga te su danas privedeni u nadležno Državno odvjetništvo u Dubrovniku.