Crna hronika
0

Doboj: Otkriveni kradljivci stoke

FENA
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Policijska stanica Doboj 2, podnijela je kaznene prijave protiv A.H. iz Zenice, E.P. i S.D., obojica s područja općine Visoko, zbog osnova sumnje da su izvršili četiri kaznena djela teške krađe, tri kaznena djela krađe i jedno kazneno djelo teške krađe u pokušaju.

U počinjenim kaznenim djelima predmet otuđenja bila je stoka.

U suradnji s Policijskom upravom Gradačac i Policijskom upravom Novo Sarajevo, policijski službenici Policijske stanice Doboj 2 su utvrdili da su pomenute osobe izvršile ova kaznena djela u razdoblju od prosinca 2010. do srpnja 2011. godine.

Kaznena djela su izvršena u naseljenim mjestima Zelinja Gornja, Paležnica, Osječanske Čivčije, Osječani Gornji, Stanić Rijeka i zaseok Hodžići.

Otuđeno je ukupno 9 teladi i 7 janjadi na štetu 14 osoba s područja koje operativno pokriva Policijska stanica Doboj 2.

"Utvrđeno je da su počinitelji ovih kaznenih djela koristili dva automobila marke Audi i Opel Vectra, koje su oduzeli pripadnici PU Gradačac i pohranili u Općinskom sudu u Tuzli.

Izvršitelji su uhićeni i za E.P. je određena mjera pritvora, dok su ostala dvojica nakon krimalističke obrade puštena na slobodu“, navodi se u priopćenju Centra javne sigurnosti Doboj.