Crna hronika
24

Doboj: Lopovi kradu i odjeću, hranu, sanitarije i meso iz zamrzivača

FENA
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
Na području Centra javne bezbjednosti Doboj jučer su evidentirane tri krađe u stambenim objektima, iz kojih su lopovi ukrali različite mašine, ali i prehrambene proizvode, odjeću, sanitarije te čak i meso iz zamzivača.

Policijskoj stanici Stanari jučer je prijavljeno da je u mjestu Cerovica, u toj općina, u prethodnih dvadeset dana izvršena provala u kuću vlasništvo R.M. odakle su otuđeni pumpa za vodu, hidrofor, sanitarije i drugi predmeti.

Istog dana policiji u Pelagićevu prijavljeno je da je u mjestu Gornja Tramošnica, u prethodnih sedam dana izvršena provala u vikendicu vlasništvo M.B. odakle su otuđeni prehrambeni proizvodi i odjeća.

U mjestu Pločnik, na područje grada Doboja, u noći 17. na 18.juni iz jednog pomoćnog objekta vlasništvo Đ.O. otuđena je mašina za pranje automobila, dok je iz drugog pomoćnog objekta, iz zamrzivača otuđena različita vrsta mesa.

Iz Centra javne bezbjednosti Doboj navode da je u svim ovim slučajevima izvršen uviđaj i da je u toku rad na pronalasku izvršioca ili izvršilaca navedenih krivičnih djela krađe.