Distrikt Brčko
0

Devetnaestogodišnjak pronađen mrtav u šumi

SRNA
Brčko
Brčko
Policija Brčko distrikta privela je večeras dva lica koja se mogu dovesti u vezu sa smrću Alena Šeleševića (19), čije je beživotno tijelo popodne pronađeno na šumskom putu nedaleko od sela Vujičići u distriktu.

Portparol Policije Halid Emkić rekao je Srni da se još uvijek ne može pouzdano govoriti o ubistvu, ali da je u toku kriminalističko-tehnička obrada osumnjičenih i da će tokom noći biti izvršena obdukcija leša, nakon čega će biti jasnije okolnosti ovog slučaja.

"Odmah po prijavi da u blizini Vujičića na putu nepomično leži nepoznato lice i da na njemu ima tragova krvi, policijski službenici su se uputili na mjesto događaja, gdje su utvrdili da su prije njihovog dolaska članovi porodice putničkim vozilom A.Š. prevezli u Urgentni centar Brčko", rekao je Emkić. 

On je dodao da je utvrđeno da je ovo lice u Urgentni centar dovezeno u beživotnom stanju i da se na njegovom tijelu nalaze povrede koje su najvjerovatnije nastale nasilnim putem od strane drugog lica.

O svemu je upoznat i  dežurni tužilac Tužilaštva Brčko distrikta, pod čijim nadzorom je izvršen uviđaj. 
   
Emkić kaže da Policija Brčko distrikta preduzima intenzivne mjere i radnje na prikupljanju i utvrđivanju svih činjenica koje su dovele do ovog događaja, a da će o svemu javnost biti informisana tokom sutrašnjeg dana.

Srna nezvanično saznaje da je Šelešević sjekao drva u obližnjoj šumi i da je u međuvremeno došlo do svađe sa nepoznatim licima.