Crna hronika
0

Bjegunac iz Bosanske Kostajnice naoružan i opasan

SRNA
Velimir Radovanović (57) iz Bosanske Kostajnice, koji je osumnjičen za pokušaj ubistva maćehe Zagorke Radovanović (76), naoružan je i samim tim opasan i policija za njim i dalje traga, izjavio je načelnik Centra javne bezbjednosti (CJB) Doboj Goran Đurković.

"Prema informacijama kojima Centar raspolaže, u momentu kada je pucao na maćehu osumnjičeni je bio pod dejstvom alkohola", rekao je Đurković na konferenciji za novinare u Doboju.

On je ukazao na to da je najvjerovatnije riječ o neriješenim imovinsko-pravnim nesuglasicama, te da nema indicija da bi osumnjičeni naudio drugim osobama.

Radovanović je jučer lociran na uzvišenju u blizini staričine kuće. "Svi izlazni pravci su pokriveni i smatramo da se osumnjičeni još nalazi na tom području", rekao je Đurković, dodavši da za osumnjičenim tragaju pripadnici policijskih stanica jedan i dva, kao i pripadnici Jedinice za podršku CJB-a Doboj.

On je naveo da je riječ o djelimično nenaseljenom području, obraslom šumom i niskim rastinjem, što dodatno otežava nalaženje osumnjičenog, koji dobro poznaje teren.

Đurković je naveo da su službenici policije u stalnom kontaktu sa lokalnim stanovništvom.

Velimir Radovanović je u subotu, 29. marta, pucao u maćehu Zagorku Radovanović u dvorištu njene porodične kuće u Kostajnici, nanijevši joj povrede u donjem dijelu leđa.

Vezani članci