Crna hronika
0

Bijeljina: Vozeći kombi udarila u autobus i poginula

FENA
Dragica Stanišić (1966.) iz Bijeljine poginula je jučer kada je, vozeći kombi vozilo iz nepoznatih razloga prešla na lijevu stranu puta udarivši u autobus.

Stanišić je vozeći kombi Citroen - jumper prouzrokovala ovu saobraćajnu nesreću na magistralnom putu Zvornik – Bijeljina u mjestu Pilica, jučer oko 16 sati, potvrđeno je danas iz CJB Bijeljina.

Teške povrede zadobile su dvije osobe, koje su se u trenutku nesreće nalazile u autobusu "Drinatrans" iz Zvornika, koji je prevozio putnike u mjesto Lokanj.

Teže je povrijeđen vozač autobusa Jovica Jović (1972.) iz Zvornika. On je zadobio prijelom potkoljenice i povrede grudnog koša te je zbog težine povreda hitno prebačen u UKC Tuzla na liječenje.

Povrede je zadobio i putnik u autobusu Boško Ristić (1945.) iz Donjeg Lokanja, koji ima prijelom kuka i prevezen je u Medicinski centar Loznica na liječenje.

Lakše su povrijeđene Stojanka Kojić (1952.) i Dragana Vidaković (1981,) iz Loznice.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik izvršili su uviđaj nakon saobraćajne nesreće i u toku je rad na utvrđivanju uzroka koji su doveli do ove teške saobraćajne nesreće.