Demantij jednog roditelja
0

"Adnan Nikšić, Aner Karović i Haris Šljivo nemaju ništa s video snimkom"

Sarajevo-x.com
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Na adresu našeg portala stigao je e-mail koji je potpisala Nermina Šljivo u kojem tvrdi da je uznemirujući video borbe pasa na Facebook postavio Kemal Karović, a ne Adnan Nikšić, Aner Karović ni Haris Šljivo.
Foto: Facebook
Foto: Facebook
"Ovi dječaci, a posebno Haris Šljivo osim što su tagovani na tom videu nemaju ništa zajedničko s istim. Niti je bio prisutan događaju niti posjeduje psa", stoji u e-mailu koji je stigao na našu adresu, prvobitno potpisan kao "Roditelji".

U slučaju da je redakcija portala Sarajevo-x.com pogriješila i nenamjerno oštetila imenovane dječake upućujemo iskreno izvinjenje i dječacima i njihovim roditeljima.

Ipak, želimo naglasiti da dječaci nisu "skinuli" tagove sa spornog video snimka do objavljivanja članka na našem portalu, nakon čega je tag Harisa Šljive uklonjen. Tagovi na Facebooku, inače, označavaju osobe koje su bile prisutne u toku snimanja video klipa, a Aner Karović je i stavio oznaku da mu se video snimak sviđa.

Na video snimku se osim Kemala vidi još nekoliko mladića i pitamo se zašto bi bile tagovane osobe koje uopšte nisu bile prisutne tokom krvoločnog prizora koji je zabilježen kamerom.