Sarajevo Holiday Market
0

Zlaja Bacardi & Band u Sarajevsko pivo Holiday Pubu

Sarajevo-x.com
Večeras, u srijedu 11. januara, u Sarajevsko pivo Holiday Pubu će ponovo nastupiti Zlaja Bacardi & Band, etablirani sarajevski klupski sastav poznat po repertoaru bossa nova i jazz standarda, kao i domaćih i stranih hitova '80-ih i '90-ih. Zlaja Bacardi & Band, koji nastupaju od 2004. godine, će i ove srijede zabaviti publiku u Holiday Pubu od 20 sati.

Još jedan zabavan dan očekuje i djecu od 4 do 12 godina u ASA Čarobnom svijetu u periodu od 10 do 22 sata. U 17:00 će djeca upoznati još jednu profesiju – Dječiji paviljon će posjetiti Adi Adilović, golman Fudbalskog kluba Sarajevo. A u 19:00 će djeca na radionici o reciklaži naučiti kako da od starih stvari naprave nove. Naravno, tu su i druge aktivnosti: gledanje crtanih filmova, igrice ASA Super vozač i PrvoKLASni Wii turnir u tenisu, učenje engleskog jezika, druženje s maskotama...

Djed Mraz i vilenjak će se u Coca-Cola kućici s djecom družiti od 16 do 20 sati. Napominjemo roditelje da fotografije svoje djece sa Djedom Mrazom mogu podići do 15. januara u terminu od 16 do 20 sati te vikendom od 12 do 14 i od 16 do 20 sati.

Podsjećamo da je u okviru Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa organizirana i vanredna autobuska linija Sarajevo – Jahorina, koja će voziti do završetka trajanja Marketa. Autobuska linija je organizirana u saradnji sa Insider City Toursom i Hotelom Termag, a cijena karte u jednom pravcu je 5 KM. Vanrednu autobusku liniju Sarajevo – Jahorina omogućio je USAID-Sida FIRMA projekt.

Informacije o sadržajima i aktivnostima Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa možete pratiti na oficijelnoj web-stranici - www.sahm.ba, a naravno, tu je i Facebook stranica Sarajevo Holiday Market.