BiH
102

Zenica spremna za prvu utakmicu Zmajeva: Neka ostave srce na terenu

Klix.ba
(Foto: Klix.ba)
Zeničani neće imati javni prijenos utakmica reprezentacije Bosne i Hercegovine na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, ali za dobru atmosferu prve utakmice naše reprezentacije protiv Argentine potrudili su se vlasnici ugostiteljskih objekata.

Tako će Zeničani utakmice Zmajeva moći gledati u skoro svakom ugostiteljskom objektu u Zenici na velikom platnu ili malim ekranima, a za sve goste obezbijeđene su promotivne cijene pića i hrane.

Posjetitelji će u Kuglani u Zenici utakmice Zmajeva gledati na velikom platnu, a u ponudi će biti i bogata ponuda hrane i pića. U razgovoru sa uposlenicima kafića saznali smo da će narednih dana aktivnije raditi i na ukrašavanju objekata državnim obilježjima.

Zeničani na utakmici sa Argentinom očekuju prije svega dobru igru, a potom i povoljan rezultat.

"Očekujem tešku utakmicu, ali i da naši Zmajevi budu na visokom nivou, kao što će biti i navijači u Brazilu i širom Bosne i Hercegovine. Njihovo je da ostave srce na terenu, a ostalo će samo doći. Što se tiče rezutata, nade polažem u Hajrovića za pogodak i pobjedu od 1:0", kazao je 24-godišnji Sani Brljevac.

Omladinsko vijeće regije Zenica već je ukrasilo glavne saobraćajnice Zenice državnim zastavama, a pred utakmicu sa Argentinom Zeničanima će podijeliti navijačke rekvizite.