BiH
0

Zbog kvara na mreži Prijedor bez grijanja

SRNA
Prijedor (Foto: SRNA)
Prijedor (Foto: SRNA)
Prijedorčani su danas ostali bez centralnog grijanja zbog kvara na toplovodnoj mreži koji se dogodio u ranim jutarnjim satima.

Neprijatna hladnoća u stanovima dogodila se samo dan nakon što je ovo prijedorsku preduzeće garantovalo korisnicima da neće prekidati zagrijavanje prostorija, iako je zvanično završena sezona grijanja.

Vršilac dužnosti direktora ovog preduzeća Ljiljana Despotović potvrdila je da je riječ o iznenadnom kvaru koji bi trebalo da bude saniran u najkraćem roku.

"Desilo se nešto što se srećom nije dogodilo u toku cijele ovogodišnje sezone grijanja da je iz nepoznatih razloga došlo do gomilanja veće količine vode i prskanja cijevi i to na tri mjesta u Ulici Miloša Obrenovića u centru grada“, potvrdila je Despotovićeva.

Ona je dodala da je sreća što se tako nešto nije dogodilo tokom zime te potvrdila da su ekipe na terenu i da se do večeri može očekivati ponovno uspostavljanje sistema grijanja u gradu.Despotovićeva je još jednom ponovila, da će ukoliko bude potrebe, Toplana grijati grad do kraja aprila.