BiH
0

Zatvorena sezona kupanja na Panonskom jezeru

FENA
Danas je zvanično zatvorena sezona kupanja na Panonskom jezeru u Tuzli. Sumirajući rezultate rada u protekla tri mjeseca, Maid Porobić direktor poduzeća Panonika doo, koje gazduje jezerom, izrazio je zadovoljstvo postignutim.

Po njegovim riječima, za ta tri mjeseca prodano je 170 tisuća ulaznica, što predstavlja rekord u dosadašnjem četverogodišnjem radu jezera.

"Time smo dokazali da je Panonika postala istinska turistička destinacija i pokretač razvoja turizma ne samo u Tuzli nego i u regiji. Jedan od glavnih razloga za uspješnu turističku sezonu je dobro vrijeme, ali i dobre organizacione pripreme za sezonu i marketinške promocije, te mnoštvo sportskih, kulturnih i zabavnih manifestacija, čime je ovo poduzeće upotpunilo svoj rad", kazao je Porobić.

Kao i ranijih godina, Panonika u podsezoni organizira cjelodnevne izleta za osnovne i srednje škole. U tijeku je završetak projekta muzejske postavke arheološkog parka Neolitsko sojeničko naselje, gdje će posjetitelji moći prisustvovati satu povijesti u prirodi.

"Mi nudimo svoje sportske terene, nudimo zabavu, odnosno organiziranje igranki, karaoka, ugostiteljske usluge, što znači da oni koji to žele i u podsezoni mogu dobiti vrlo lijep i jeftin provod", dodao je Porobić.

Osim toga, Panonika se sprema za zimske aktivnost na razvoju zimskog sporta u Tuzli. Kao i prošle godine u pripremi je klizalište na otvorenom u sportskom centru Teleks.