Mladen Ivanić
0

"Zalagat ću se za privlačenje investicija"

SRNA
Mladen Ivanić
Mladen Ivanić
Kandidat Partije demokratskog progresa (PDP) za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić izjavio je sinoć u Bosanskoj Gradišci da će se zalagati za popravljanje pozicije Republike Srpske (RS) i privlačenje investirora.

"Srpskoj su potrebne investicije i nova radna mjesta, jer mlade, ali i sredovječne generacije koje su ostale bez posla nemaju perspektivu i zato je snažna ofanziva za privlačenje investitora jedan od mojih ključnih ciljeva", naglasio je Ivanić prilikom javnog predstavljanja kandidata ove partije za Narodnu skupštinu RS i Parlamentarnu Skupštinu BiH.

Kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini RS Radislav Dončić rekao je da će se zalagati za RS u kojoj neće biti kriminala, korupcije, za Republiku u kojoj će biti više radnih mjesta. 

Kandidat za narodnog poslanika u parlamentu Srpske Milan Švraka rekao je da će prioritet dati rješavanju problema poljoprivrednika na području opštine Gradiška, te pitanju zdravstva i zapošljavanja mladih.

Kandidat PDP-a za Parlamentarnu skupštinu BiH Radomir Pjanić rekao je da će se poslanici ove partije u naredne četiri godine zalagati da ustavni poredak RS ni u jednom trenutku ne bude doveden u pitanje.