Bandić u posjeti Mostaru
0

Zagreb Mostaru poklonio projekat "Mostar Parking"

FENA
Milan Bandić (Foto: AP)
Milan Bandić (Foto: AP)
Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić posjetio je danas Gradsku upravu Grada Mostara gdje se sastao s mostarskim gradonačelnikom Ljubom Bešlićem.

Tom prilikom gradonačelnik Bešlić je kazao kako grad Zagreb pomaže Gradu Mostaru te da su razlozi posjete zagrebačkog gradonačelnika višestruki.

"Krenuli smo sa realizacijom projekta 'Mostar parking'. Grad Zagreb je za taj projekat poklonio studiju Gradu Mostaru i potrebna nam je njihova pomoć i u realizaciji projekta. Vjerujem da će današnji sastanak upravo donijeti taj rezultat", kazao je Bešlić.

Na upit novinara da li današnja posjeta gradonačelnika Bandića ima veze sa prodajom nekretnina na moru, Bešlić je kazao kako nema te da njih dvojica o tome neće ni razgovarati.

Bandić je istakao kako je došao da obiđe Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru te da je razlog njegove posjete Gradskoj upravi prijateljstvo s gradonačelnikom Bešlićem.

Na upit novinara da li je upoznat sa situacijom u Mostaru, odnosno s tim da Grad Mostar još uvijek nema usvojen budžet za ovu godinu, Bandić je kazao kako gradonačelnik Bešlić ima problema, ali da je toliko sposoban da će i sa malim novcima napraviti posao.

"Situacija nigdje nije bajna. Institucionalna vlast je postavljena, gradonačelnik je izabran, godinu dana se izgubilo i treba biti strpljiv", kazao je Bandić.