BiH
0

Za privrednike u oktobru dva stručna seminara

FENA
Privredna komora Kantona Sarajevo (PKKS) tokom ovoga mjeseca organizirat će za domaće privrednike dva stručna seminara kako bi kontinuirano nastavila njihovo upoznavanje o normama koje predviđa Evropska unija.

Prvi seminar “Upravljanje projektima ” bit će održan od 17. do 19. oktobra u saradnji s odjeljenjem američkog Adizes instituta u Novom Sadu, a predavač je Goran Mladenović, certificirani predavač tog instituta.

Seminar je namijenjen menadžerima, menadžment timovima i drugim stručnjacima zaduženim za izradu i upravljanje projektima u tim organizacijama.

Drugi seminar “Stvaranje timova i timski rad” bit će održan 30. i 31. oktobra, a predavač je Šemsudin Zaimović, certificirani praktičar i predavač neuro-lingvističkog programiranja.

Seminar je namijenjen menadžerima, vlasnicima firmi, menadžment timovima,savjetnicima, human resource odjelima i drugim poslovnim ljudima u privrednim i drugim organizacijama koji imaju potrebe da razvijaju timski rad i timski donose kvalitetne poslovne odluke.