BiH
0

"Vratimo tradiciju gostoprimstva" najveći dernek u gradu

Sarajevo-x.com
Najveći dernek u gradu pod nazivom "Vratimo tradiciju gostoprimstva", u organizaciji Radija 202 - Kampanja za prigovor savjesti i eFM radija, održat će se na Trgu BiH ispred zgrade Skupštine BiH.

Poziv organizatora vam prenosimo u cijelosti:

Budući da je jedna od najsvjetlijih strana našeg grada uvijek bila gostoprimljivost i pažnja prema posjetiocima, mi smo odlučili da ovu tradiciju obnovimo i priredimo našim gostima što prijatniji ostanak u našem gradu. Naime, zadnjih nekoliko dana naš grad je ugostio ljude koji na Trgu Bosne i Hercegovine ispred zajedničkih institucija vlasti, provode dane i noći tražeci ostvarenje svojih zahtjeva.

Želeci im pružiti prijatan boravak, mi smo odlučili da za njih ovom prilikom organiziramo prigodan i bogat kulturno-umjetnički program kojim ćemo pokazati da je naša sarajevska tradicija još uvijek prisutna.

Ovaj bogat kulturno-umjetnički program će početi u 17.00 sati u srijedu 06.07.2005 i ovim putem Vas pozivamo da nam se pridružite i pomognete da zajednički omogućimo našim gostima što prijatniji boravak u našem gradu.

Radio 202 - Kampanja za prigovor savjesti
Studentski eFM radio