BiH
725

Više od 1.000 mladih iz cijele BiH krenulo na nezaboravno putovanje u Prag

Klix.ba
(Foto: Edin Hadžihasić/Klix.ba)
Više od 1.000 mladih iz cijele BiH u poslijepodnevnim satima krenulo je iz Sarajeva na studentsko putovanje u Pragu koje organizira turistička agencija Sol Azur i Buena Vista.

Sve studente, ali i ostale mlade koji su se odlučili na ovu avanturu, očekuje nezaboravnih šest dana u Beču, Pragu, Budimpešti i Bratislavi.

Prije polaska, agencija Sol Azur i Buena Vista je u saradnji sa Red Bullom, ispred Olimpijske dvorane Zetra organizirala ispraćajni party.

Kako je rekao Samer Rešidat, direktor turističke agencije Sol Azur i Buena Vista, riječ je o do sada najvećem konvoju studenata koji će predstojeće praznike provesti u nekim od najatraktivnijih evropskih gradova.

"Ovi mladi ljudi su pokazali da su društveno odgovorni, jer su svoje putovanje povjerili agenciji koja je registrovana i tako ga nisu doveli u pitanje", kaže Rešidat.

Agencija Sol Azur i Buena Vista je postala sinonim za dobra i jeftina putovanja za mlade omogućivši im da se dobro zabave i upoznaju gradove koji su meta turista iz cijelog svijeta.